les nostres cerveses

Les Clandestines de Montferri són cerveses de fermentació alta (ale), baixa (lager),i de fermentació mixta elaborades artesanalment amb ingredients, provinents de petits productors. La seva carbonatació és natural i no estan filtrades ni pasteuritzades. Totes les cerveses que elaborem comparteixen dues característiques bàsiques: l’aigua, element indispensable en tota cervesa, provinent de l’aqüífer del petit riu Gaià; i la cura i l’amor amb les que estan elaborades.

4 maltes

PALE ALE

Una cervesa clàssica que no et pots perdre!
La més veterana de les Clandestines, un dels motius pels quals vam començar a principis dels 2000, en aquesta apassionant aventura. Una Pale Ale tradicional, de color ambre, on hi destaquen els gustos de les 4 maltes que utilitzem, entre els que hi podem trobar: pa, galeta, brioxeria, mel i caramel. Amb un equilibri perfecte entre amargor i dolç.

Alc. 4,5 % // Ebu 18// Srm 10
Malta: pale ale, munich, caramalt, blat.
Llúpols: Magnum i Saphir
Servir entre 8º i 12ºC

4 llúpols

AMERICAN PALE ALE

Si ets un amant del llúpol, no te la perdis!
APA
Una American Pale Ale, lleugera i afruitada, on hi destaquen els aromes i gustos de fruita cítrica i tropical provinents dels llúpols utilitzats: Cascade, Simcoe, Mosaic i Citra; sense deixar de banda el perfil del malt.

Alc. 5 % // Ebu 35// Srm 6
Malta: pale ale, munich, caramalt, blat.
Llúpols: Cascade, Citra, Mosaic i Simcoe
Servir entre 8º i 12ºC

rossa

GOLDEN ALE

No és una cervesa qualsevol… és la nostra Rossa amb caràcter i personalitat!
Una cervesa daurada, suau i molt bevible, amb una subtil amargor provinent dels llúpols.
Hi podem trobar aromes i gustos de cereal i pa provinents de les maltes Pils i Munich i aromes herbacis, florals i cítrics dels llúpols locals de Lupulina.cat de Girona.

Alc. 4,5 % // Ebu 17// Srm 4
Malta: pilsner, munich.
Llúpul: Magnum i Cascade i Chinook Lupulina
Servir entre 6º i 10ºC

espelta

WEISSBIER

Una cervesa llaminera i refrescant.
El blat maltejat i l’espelta de @canmestre, són els grans protagonistes d’aquesta cervesa de color groc clar; tant per les seves característiques en el gust com en l’aroma.
El llevat Hefeweizen propi d’aquest estil li atorga aromes de plàtan i clau d’espècie, fent-la una cervesa suau, sedosa i que alimenta.

Alc. 4 % // Ebu 15// Srm 3
Malta: pilsner, espelta, caramalt.
Llúpul: Saphir
Servir entre 8º i 12ºC

negra

STOUT

Una cervesa per a paladars exigents!
Captivadora com els secrets i els misteris que ens oculta la nit de Montferri. Alguns d’ells plasmats en la seva enigmàtica i divertida etiqueta.
Amb un cos notable, però molt bevible, hi destaquen els gustos i aromes de regalèssia, cafè, fruits secs i xocolata, provinents de les maltes torrades que utilitzem per elaborar-la.

Alc. 5,6% // Ebu 28// Srm 35
Malta: pale ale, caramalt, xocolata, roast barley, black i flocs de cibada.
Llúpul: Northern brewer, Saphir.
Servir entre 8º i 12ºC

farigola

HERB ALE

Sorprenent, fresca i atrevida!
La farigola és un dels elements del paisatge i l’entorn de Montferri, la seva olor ens acompanya en els camins i ens transporta a la primavera permanent del Mediterrani.
Cervesa de color ambre, lleugerament caramel·litzada.
L’aroma i el gust d’aquesta planta aromàtica combinen perfectament amb la dolçor i el gust que li aporten les maltes, així com amb la suau amargor dels llúpols.

Alc. 4,5 % // Ebu 22// Srm 9
Malta: pale ale, munich, caramlt, blat.
Llúpul: Magnum i Perle.
Servir entre 8º i 12ºC

atheus

DUBBLE

Una cervesa contundent!
Elaborada a partir de la selecció de mels de les nostres arnes de @mel.entreflors, una combinació perfecta de dues de les nostres grans passions!
Cervesa d’estil belga, on predominen els gustos caramel·litzats de la malta i els afruitats i especiats de la fermentació típica del llevat belga; combinats amb un final en boca on hi destaca la mel.

Alc. 7,5 % // Ebu 20// Srm 18
Malta: pale ale golden promise.
Llúpul: centenial, lemondrop, calypso.
Servir entre 8º i 12ºC

gaianada 1921

INDIAN PALE ALE

Una cervesa captivadora i potent com una riuada!
Amb un caràcter inconfusible, aquesta IPA és la primera de la nostra família llupolada i és un homenatge al nostre riu i les seves riuades: el Gaià i les Gaianades!
Ens ofereix un ventall d’aromes i sabors que no et deixaran indiferent; amb notes #lorals, cítriques, de fruites exòtiques i tropicals provinents de la selecció dels llúpols emprats.

Alc. 7,5 % // Ebu 45// Srm 7
Malta: pale ale maris otter.
Llúpul: Magnum. cascade, citra, simcoe.
Servir entre 8º i 12ºC

gaianada 2015

SESION IPA

Una bona aliada per l’estiu!!!
La germana petita de les nostres Gaianades, les nostres IPA que homenatgen el riu Gaià i les seves riuades.
Si t’agrada la intensitat del llúpol però trobes que una IPA és massa forta per tu: aquesta és la teva cervesa! Perfecta per passar una bona estona en qualsevol moment i gaudir de tota la personalitat d’aquest estil, sense preocupar-te de quantes te n’has begut… Amb notes cítriques i un Final sec i refrescant.

Alc. 4,2 % // Ebu 30// Srm 2
Malta: pale ale golden promise.
Llúpul: Cascade i Amarillo.
Servir entre 6º i 10ºC

gaianada 1874

RYE IPA

La nostra Ipa més local!
Un altre homenatge al riu Gaià que vertebra la vida del nostre entorn. Com les seues crescudes.
És agradablement amarga i sorprenent.
Amb tot el sabor herbaci i afruitat del llúpol local, que combina perfectament amb un toc especiat del sègol.

Alc. 6% // Ebu 45// Srm 6
Malta:Extra Pale, Sègol, Munich
Llúpul: Magnum, Chinook i Cascade Lupulina i Chinook i Cascade en flor .
Servir entre 8º i 12ºC

gaianada 2000

NEIPA

Una explosió de llúpol!!!
La més moderna de les Gaianades, una cervesa perfecta per tota aquella gent a qui li agradin les cerveses ben llupolades i afruitades però no suportin massa bé l’amargor!!
Hem utilitzat tècniques modernes per extreure tota la frescor i el per#il aromàtic del llúpol sense obtenir amargor, pràcticament. Amb ordi, blat i civada, que aporten sedositat en boca i, sobretot, molta terbolesa. Això, juntament amb els aromes tropicals i exòtics, recorden a un suc de fruita!

Alc. 5,7% // Ebu 5// Srm 3
Malta: pale ale, blat, caramalt, flocs de cibada
Llúpul: cascade, simcoe, amarillo, citra.
Servir entre 6º i 8ºC

col·laboracions